Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Anbefalet til dig
DKK 295,00 DKK 695,00
Flere detaljer
DKK 995,00 DKK 2.495,00

Retur- og fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Hvis du fortryder dit køb på Fashionistas webshop, har du 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager varen. Når varen returneres skal du vedlægge faktura eller kopi af denne. Varerne skal returneres i original emballage, ubrugte og i samme stand som ved modtagelse. Du betaler selv for denne type returforsendelse.

Dette gælder kun varer som er købt på webshoppen og ikke i vores showroom.

Varer som er købt i vores showroom, kan hverken byttes eller returneres.

Varen sendes til:

Fashionistas ApS
Højdevang 7
2970 Hørsholm
Danmark

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad, der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at få hele købsbeløbet retur, må du altså afprøve varen på samme måde, som du ville have gjort i en fysisk butik. Du må derfor afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig herunder også leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion medmindre, du udtrykkeligt har indvilget i andet. Hvis du ikke afhenter din pakke på posthuset som aftalt, eller nægter modtagelse, refunderes fragten ikke.

Din returret

Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter vi den uden omkostninger for dig.

Ved returnering bedes du sende varen som pakke med Postnord, da dette gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelsen. Yderligere skal du vedlægge en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har modtaget den. Det er tilstrækkeligt, at køberen inden fristens udløb har overgivet varen til postvæsenet. Som bevis for at varen er fortrudt rettidigt, kan forbrugeren gemme kvitteringen for, at varen er overgivet til postvæsenet. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Returnering af varen sker for købers egen regning og ansvar. 

Varerne skal returneres i samme stand som ved modtagelsen. Labels skal derfor stadig være siddende på. Varer uden labels tages ikke retur. Varer der returneres ufranco eller på efterkrav nægtes modtagelse. 

Det er ikke muligt at sende pakker til et udleveringssted, alle pakker skal sende direkte til Fashionistas.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varen, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varer købt i vores fysiske butik er købt som beset, og der er INGEN fortrydelsesret. Vi tager derfor ikke varen retur eller giver pengene tilbage.

Varer købt på webshoppen, kan ikke returneres i vores showroom, de skal sendes retur til os, eller afleveres i vores postkasse.

Det er ikke muligt at sende pakker til et udleveringssted, alle pakker skal sende direkte til Fashionistas.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes/afleveres til:

Fashionistas Aps
Højdevang 7
2970 Hørsholm
Danmark 

Secondhand varer

Fashionistas forhandler nu også de kendtes varer online, og du kan derfor bl.a. få fingrene i styles fra Medinas garderobe. Hvis køber er interesseret i at købe second hand, skal man være indforstået med, at tøjet har været brugt før og derfor må en vis form for slitage påregnes. Vi tjekker alt tøjet for mangler/fejl, og vi prøver så vidt muligt at beskrive varens stand. Der laves en konkret vurdering af prisen for at klargøre, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. Skulle det ske, at du modtager en vare med fejl/mangler, som ikke er beskrevet i indlæget, er du velkommen til at benytte dig af din 14 dages returret.

Din reklamationsret

Du har altid to års reklamationsret regnet fra den dag, du har modtaget varen, såfremt fejl eller mangler ikke skyldes slid eller uagtsomt brug.

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.